[Ossm-members] Најбоља серверска дистрибуција у свет

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Oct 20 09:06:05 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:

> Ок, ама нели порано не постоеше /etc/rc.modules, /etc/rc.modules-smp<нешто>, 
> си беше едно и тоа се знаеше.

Гемиџи доста бе. Пробемот со Слеквер не е во модулите и кернелот. :)

rc.modules-нешто се само различни модули за различни кернели, пак од
еден rc.modules се читаат при едно бутирање.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list