[Ossm-members] Најбоља серверска дистрибуција у свет

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Oct 20 09:15:44 UTC 2007


On Saturday 20 October 2007 11:06:05 Georgi Stanojevski wrote:
> rc.modules-нешто се само различни модули за различни кернели, пак од
> еден rc.modules се читаат при едно бутирање.

епа реков дека не сум сигурен дали се исти или не.
без разлика, не ми се допадна слек :)


-- 
Aleksandar Balalovski (keyID: FD341782)
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net
gemidjy at lugola.net


More information about the Ossm-members mailing list