[Ossm-members] сподели кино започнува....

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Thu Oct 25 13:11:31 UTC 2007


Што се случува со СЗ? Како стои ситуацијата со амфитеатарот на ЕТФ?
Кај мене на работа има една конференциска сала која собира 40-ина луѓе,
убаво опремена, има проектор... Нема да има никаков проблем да организираме
СЗ таму следниот вторник.
Има ли тема за СЗ во вторник?


-- 
Тони Костов
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071025/3dd3af13/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list