[Ossm-members] сподели кино започнува....

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 25 16:43:51 UTC 2007


> Има ли тема за СЗ во вторник?

Вторникот што следи е за кино резервиран.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list