[Ossm-members] сподели кино започнува....

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 26 12:40:03 UTC 2007> Во Netcetera. Просторијата за која зборувам е во зградата на Алуминка.

Еј, па имавме некои други идеи за нешто да се прави во Netcetera. Секако може 
да се договориме нешто.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list