[Ossm-members] сподели кино започнува....

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Fri Oct 26 12:31:16 UTC 2007


On 10/26/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> > логика, мислев дека и овој вторник има(ше) Сподели кино,
>
> nope празник


Е, тоа не го земав во предвид...


> ОК, просторијата за која зборував е вообичаено празна и мислам дека нема
> да
>
> кај работиш ти всушност?


Во Netcetera. Просторијата за која зборувам е во зградата на Алуминка.


-- 
Тони Костов
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071026/3d013181/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list