[Ossm-members] барам рачен компјутер

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Sat Oct 27 06:36:19 UTC 2007


Значи PDA, со кое би можел да си читам документи и е-книги, да отворам
интернет (не мора преку WiFi, може и преку мрежна) и да внесам некој текст
ако ме нападне музата (исто не мора да е преку touchscreen, може и преку
тастатура).
Слободен софтвер може да се смета како задолжителен.
Може ли нешто што ги задоволува овие услови да се набави кај нас?
Ако да, известете ме, може и на приватен мејл, за да не ја злоупотребуваме
листата.

П.С. Ок, можеби јас веќе ја злоупотребив, ама како ќе Ве прашав сите
одеднаш?

-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 77 575 175
tel:    +389 02 3217 450
http://top.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071027/34477489/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list