[Ossm-members] Fwd: [nsnd] put u berlin

Игор Поповски igor.popovski at gmail.com
Wed Oct 31 04:29:05 UTC 2007


Igor Stamatovski напиша:

>> SkyEurope за 100 евра (сосе такси). Е сеа израчунај си колку ќе те кошта
>> патот до таму и назад и види дали ти се исплати.
> 
> 1. Софија (виза) 35 еур + 25 еур автобус
> 2. Солун (виза) 35 еур + 25 еур воз

Мислам дека со валидна германска виза во пасошот, за транзит низ 
Бугарија нема да ви треба посебна Бугарска виза.

За Грција треба бидејќи не нѝ го признаваат пасошот!More information about the Ossm-members mailing list