[Ossm-members] Fwd: [nsnd] put u berlin

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Oct 30 08:50:47 UTC 2007


On 10/30/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> На вто, 2007-10-30 во 00:23 +0100, Georgi Stanojevski напиша:
> > Инаку НОвица ми рече за 218евра најефтино преку AlItalia дека е?
> > Дефинитнивно не лета GermanWings од Скопје?
>
> Најефтина опција за летање е да отидеш до Софија/Солун и да леташ со
> SkyEurope за 100 евра (сосе такси). Е сеа израчунај си колку ќе те кошта
> патот до таму и назад и види дали ти се исплати.

1. Софија (виза) 35 еур + 25 еур автобус
2. Солун (виза) 35 еур + 25 еур воз

Ете ти го..

> Btw, ако резервирате карти преку Алиталија напрајте го сега пошто секој
> ден се мењаат цените (и не идат надолу).

Па џабе викам јас сите влечковци.

Дај до 1 најкасно 3 ноември напишете се на викито да направиме листа,
за да резервираме карти..

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list