[Ossm-members] Постхумано ослободување на CDE

Marko mark0d0da at gmail.com
Wed Oct 31 19:03:35 UTC 2007


Не знам колку е практично, бидејќи имаме KDE/GNOME/XFCE ...
ама има петиција за ослободување на кодот на CDE и motif. 
http://www.petitiononline.com/opencde/petition.html потпишете, шо ве кошта :)


More information about the Ossm-members mailing list