[Ossm-members] Постхумано ослободување на CDE

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Oct 31 11:26:31 UTC 2007


On 10/31/07, Marko <mark0d0da at gmail.com> wrote:
> Не знам колку е практично, бидејќи имаме KDE/GNOME/XFCE ...
> ама има петиција за ослободување на кодот на CDE и motif.
> http://www.petitiononline.com/opencde/petition.html потпишете, шо ве кошта :)

Абе кога бил CDE хуман па сеа пост-хумано да се прави петиција :))
Се вели постхумно, хумус, ти реков-ми рече...

Иначе CDE беше главна причина да Ettrich по барање на девојка му почне
да пишува нова работна околина named KDE :)


More information about the Ossm-members mailing list