[Ossm-members] барам рачен компјутер

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 31 17:11:47 UTC 2007


> Значи освен некој PDA, мобилен или мини-компјутер со wifi (тука спаѓаат
> Nokia N8x0, но и E61i и Asus 3EPC*) .. поефтина варијанта евентуално би бил
> некој media player кој би го синхронизирал преку PC па после да читаш
> offline - само не знам дали ти одговара таков режим на работа.

Заборавив линк до asus-от http://www.linuxdevices.com/news/NS2584729146.html


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list