[Ossm-members] заслуги за сфд цдто

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Sep 1 10:39:53 UTC 2007


сакам да ставам список на луѓе кои се заслужни за изработката на цд-то: 
преводи, апликации, исо, дизајн... се што е направено.

молам сите што биле вклучени да ми одговорат на оваа порака на приватна пошта 
да не се прави џабе сообраќај на листа.

благодарам.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list