[Ossm-members] заслуги за сфд цдто

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Sep 1 10:54:18 UTC 2007


На саб, 2007-09-01 во 12:39 +0200, Новица Наков напиша:
> сакам да ставам список на луѓе кои се заслужни за изработката на цд-то: 
> преводи, апликации, исо, дизајн... се што е направено.
> 
> молам сите што биле вклучени да ми одговорат на оваа порака на приватна пошта 
> да не се прави џабе сообраќај на листа.

Локализација:

Игор Донев
Јован Наумовски
Божидар Проевски
Димитар Талевски
Павле Јоноски
Стојанче Димитровски
Арангел Ангов

Билдање и тестирање на DVD-то:

Јован, јас, Глиша, Новица, Стама.

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list