[Ossm-members] Urgent: phone call on OOXML in Macedonia

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Sep 3 12:50:30 UTC 2007


On 9/3/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
> Во понеделник 3. септември 2007 13:43 Arangel Angov напиша:
> > http://www.noooxml.org/local--files/start/isodis29500-votes-map-20070902a-b
> >ig.png
>
> Мислам дека ова со мртовечките глави е малку претерано...
>
> > Македонија е обоена во „No decision yet".
>
> Ние не сме ниту „P" ниту „O" членки, така што немаме право на глас.

Боби гледам дека си преведувал некои работи за ооxml  дали може да ми
ги пратис во одф формат или сл за објавувае.

Уште поубаво ако планираш да си активен на ова поле регистрирај се на
http://odf.slobodensoftver.org.mk за да ти доделам соодветни
привилегии и да го заживееме сајтот.


-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list