[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Sep 3 14:22:20 UTC 2007


Новица Наков wrote:

> ако се пријавувате напишете колку време од денот сте спремни да поминете таму 
> или што можете да правите. не кажувајте само „јас сум за“.
>   
Јас сум слободен цел ден, тука сум и за психичка и физичка потреба
Сега не знам што точно треба да се работи за да видам дали можам да го 
работам :)

Поздрав.More information about the Ossm-members mailing list