[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Sep 2 14:47:08 UTC 2007


On 9/2/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> молам, луѓето што се од скопје или што ќе бидат во скопје на 15 и што

Бројте ме мене, цел ден сум слободен на 15ти. I'll do whatever it takes ;)
Кола немам.
Да се договориме само за зборно место.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list