[Ossm-members] Ги фатиле живи MSOOXML и Шведска

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Sep 4 15:37:49 UTC 2007


Во вторник 4. септември 2007 16:29 Aleksandar Balalovski напиша:
> Microsoft не успеал да добие поддршка за OOXML како ISO стандард :)

Ова е само прв дел од гласањето, ќе има уште еднаш во февруари.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list