[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 5 13:55:18 UTC 2007


> прес конференција за сфд ќе правиме на 14. ако нешто треба да се кажува
> посебно за другите градови допишете на вики. сега за сега се битола и
> прилеп. ќе има ли нешто на други локации?

Прес конференцијата е на 13ти во 12 часот. 

Битола, Прилеп, други... ? На http://wiki.lugola.net/SFD2007MKPressRelease 
допишете ако има нешто посебно што сакате да го кажеме таму. Не да го 
објаснувате настанот. Пишувајте под *Инфо за други градови*.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list