[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 5 14:00:35 UTC 2007


На сре, 2007-09-05 во 15:55 +0200, Новица Наков напиша:
> Прес конференцијата е на 13ти во 12 часот. 
> 
> Битола, Прилеп, други... ? На http://wiki.lugola.net/SFD2007MKPressRelease 
> допишете ако има нешто посебно што сакате да го кажеме таму. Не да го 
> објаснувате настанот. Пишувајте под *Инфо за други градови*.

„Слободен софтвер Македонија на 13ти септември во 12 часто на плоштадот
Македонија ќе дели бесплатно пиво... узпат можете да си земете и CD со
слободен софтвер...“ 

Вака се праи на прес, после ќе лажеме дека не сјебале од пивара за
пивото. :)
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list