[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 5 14:03:53 UTC 2007


Броењево е поради следново. Дискови да делиме на точно одредени локации. Ако 
сме 4ца тогаш тоа се две места. Веројатно би биле во Точка и Магор. Ако уште 
луѓе доаѓаат за сигурно тогаш можеме да организираме на уште некое место да 
се делат дискови.

За Точка и Магор идејата е да има место каде што луѓето ќе можат да дојдат. Да 
поставиме компјутери со линукс (федора) таму и евентуално да има презентации 
од време на време за тоа како се инсталира федора?-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list