[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Sep 5 16:09:31 UTC 2007


On 9/5/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

> Броењево е поради следново. Дискови да делиме на точно одредени локации. Ако
> сме 4ца тогаш тоа се две места. Веројатно би биле во Точка и Магор. Ако уште
> луѓе доаѓаат за сигурно тогаш можеме да организираме на уште некое место да
> се делат дискови.

Јас сум за на отворено. Кога имаме 10.000 дискови

> За Точка и Магор идејата е да има место каде што луѓето ќе можат да дојдат. Да
> поставиме компјутери со линукс (федора) таму и евентуално да има презентации
> од време на време за тоа како се инсталира федора?

Лаптопи, лаптопи пријавете се. Немора со Федора.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list