[Ossm-members] SFD2007 покасно во Битола

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 5 15:23:57 UTC 2007> Ден на слободен софтвер во Битола ќе биде прославен на 18ти или 19ти, со
> оглед на тоа што, за жал, никој не прифати одговорност да се организира
> прослава без мене

ОК. Можда некој од Битола ќе дојде во Скопје на 15ти?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list