[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Sep 5 16:41:24 UTC 2007


> > Броењево е поради следново. Дискови да делиме на точно одредени локации.
> > Ако сме 4ца тогаш тоа се две места. Веројатно би биле во Точка и Магор.
> > Ако уште луѓе доаѓаат за сигурно тогаш можеме да организираме на уште
> > некое место да се делат дискови.
>
> Јас сум за на отворено. Кога имаме 10.000 дискови

откај 10.000??

имаме околу 4500 дискови вкупно. од тие дел ќе одат во Битола, дел во Прилеп.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list