[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Sep 7 09:15:16 UTC 2007


On 9/7/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> дали некој може да склепа црно-бели флаерчиња на а6 за да ги копираме и делиме
> натаму-наваму?

Еве јас, ќе направам.
Ќе разгледам на нет што има како флаер за SFD и ќе склепам
нешто слично и праќам врска.
Ако имате некоја друга идеја, бујрум ;)

Може и нешто вакво да направиме:
http://wplug.ece.cmu.edu/wiki/images/3/32/Sfd-2007-flyer.pdf
http://web.myfisher.org-a.googlepages.com/

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list