[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Sep 6 22:52:34 UTC 2007


> 20-20и30 часот проекција на филм во мала станица - нешто што се уште треба
> да се потврди.


ОК. Ако нешто непредвидено не се случи проекција ќе има во 20ч во сабота во 
медиум. 

што правиме со компјутерите?


дали некој може да склепа црно-бели флаерчиња на а6 за да ги копираме и делиме 
натаму-наваму?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list