[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Sep 7 10:12:51 UTC 2007


> > Може и нешто вакво да направиме:
> > http://wplug.ece.cmu.edu/wiki/images/3/32/Sfd-2007-flyer.pdf

Еве уште неколку:
http://www.gbztechnology.com/documents/sfd2006.pdf
http://dungeons.ca/~beholder/BlugFlyerDraft3.pdf

Може е глупо прашањево, ама не сум во тек:
Има ли негде на мрежа .iso од dvd-то што ќе се дели
да го ѕирнам за да знам што да пишувам во флаерот.

Мислам дека би било добро да се направи и некое
црно-бело постерче на А2 или А3 и да се исполепи
низ градов, следната недела четврок и петок


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list