[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Sep 7 13:26:36 UTC 2007


> Мислам дека би било добро да се направи и некое
> црно-бело постерче на А2 или А3 и да се исполепи
> низ градов, следната недела четврок и петок

Ај ќе му кажам на постерчето да се направи и да се исполепи низ градов. Флаерите треба да бидат на а6 за да можеме да ги копираме по 4 на една 
страница. Да бидат читливи во црно бело. Да имаат информации за настаните што 
се одржуваат во скопје. Да бидат svg.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list