[Ossm-members] SFD2007 покасно во Битола

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Sep 9 15:33:36 UTC 2007


> Па така, утре ќе објавам за прирачникот и ПДФ и се што е дел од
> материјалот, па ќе знаете детали.

не знам дали ќе има време


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list