[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Sep 10 07:53:02 UTC 2007


On 9/9/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> ОК. И флаерот е среден.

Ми се допаѓа рингишпилот, браво Би !

Една забелешка:
Нели требаше флаерот да се умножува на фотокопир?
Најдовте печатница? Ова за да испадне добро, треба
минимум на ласерски печатач да оди, на фотокопир
сличето ќе изгледа грозно.

Донирам 1000ка за печатење на флаерите ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. Користете слободен софтвер за било каква работа, без разлика
колку опции ви фалат, колку и да е мачно и ви изгледа дека работите
само со 3 прсти  ;)


More information about the Ossm-members mailing list