[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Sep 9 20:17:40 UTC 2007


> Ако имате некоја друга идеја, бујрум ;)

ОК. И флаерот е среден.

Можете да следите на: http://bugs.softver.org.mk/task/241


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list