[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Sep 11 17:33:30 UTC 2007


За Скопје:

Утре во 20 часот се собираме во мала станица (медиум) да се договориме што 
како. Скопјани и други што ќе помагате бидете таму. 

Ако добро пребројав: глиша, зоки, чомбе? Друг?-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list