[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Wed Sep 12 07:36:32 UTC 2007


On 9/11/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

> Ако добро пребројав: глиша, зоки, чомбе? Друг?

Поради обврски со факултетот (испитна сесија во полн замав ;) ) јас
нема да можам да присуствувам на состанокот, но можете да сметате на
мене за во сабота.
Од техничка опрема за во сабота од моја страна можете да сметате на
лаптоп со Ubuntu 7.04 и мрежна опрема (5 port switch 10/100Mbps или
евентуално Linksys WRT54G (v.5)).
По состанокот, пишете што е договорено или некој нека ми прати мејл.


-- 
Тони Костов


More information about the Ossm-members mailing list