[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Sep 12 14:24:54 UTC 2007


> On Wednesday 12 September 2007 15:29:54 Дамјан Георгиевски wrote:
> > > Мала станица ти е на 100-200 метри подоле од кафаната Љуц, на истата
> > > улица.
> >
> > Ја би рекол погоре, али изгледа тоа е дел од она перспектива, перцепција,
> > пристап, а?
>
> Кај е Глиша да направи една мапа на Гугл? :)

http://skmap.neotel.net.mk/?lat=41.99133092560632&lng=21.4250510931015&zum=18

Белиот кров... а тоа горе во десниот агол е рамстор.
И не е источно од Љуц, туку западно!-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list