[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Sep 12 13:50:14 UTC 2007


On Wednesday 12 September 2007 15:29:54 Дамјан Георгиевски wrote:
> > Мала станица ти е на 100-200 метри подоле од кафаната Љуц, на истата
> > улица.
>
> Ја би рекол погоре, али изгледа тоа е дел од она перспектива, перцепција,
> пристап, а?

Кај е Глиша да направи една мапа на Гугл? :)

Поздрав Боби

More information about the Ossm-members mailing list