[Ossm-members] план за сабота , sfd2007, скопје

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Wed Sep 12 22:50:38 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> 8 луѓе и не е така лошо + некои што ќе доаѓаат по саат-два.

Јас можам да дојдам на некој час, веројатно попладне. Ќе потврдам во 
петок. Доаѓам со лаптоп, можам да донесам и вајрлес рутерче (т.е. мислам 
дека е рутер).

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list