[Ossm-members] план за сабота , sfd2007, скопје

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 12 22:43:52 UTC 2007


се собираме во точка во 10 часот.

ако добро бројам екипата е за цел ден (11-18ч) е:

јас 
дамјан
зоки
владо
чомбе
тони 
глиша
виртуос

8 луѓе и не е така лошо + некои што ќе доаѓаат по саат-два.

опрема:
4 лаптопи
1 десктоп
можен рутер (не знам дал треба ако нема интернет ?)

глиша, ти си во центар. можда можеш и твојот десктоп да го донесеш?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list