[Ossm-members] Бараме PHP Програмери

Amplecom Interactive info at amplecom.com
Thu Sep 13 16:44:41 UTC 2007


Бараме четворица web програмери за работа на Content Management системи со
искуство во следниве програмски јазици и технологии:

*	PHP, MySql 
*	JavaScript 
*	Ajax Framework 
*	Познавање на концепти на објектно ориентираното програмирање 

Во предвид ќе бидат земени само кандидатитe со повеќе од 3 години работно
искуство. 

 

За да аплицирате ве молиме да испратите CV на info at amplecom.com

 

Повеќе на: jobs.amplecom.com

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070913/af30fc91/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list