[Ossm-members] Бараме PHP Програмери

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 13 17:03:41 UTC 2007


> Бараме четворица web програмери за работа на Content Management системи со
> искуство во следниве програмски јазици и технологии:

А што нудите за заедницата на слободен софтвер?-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list