[Ossm-members] денес , прес конференција за сфд 2007

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Sep 13 17:40:05 UTC 2007денес ги известувавме новинарите. присутни беа вечер, шпиц, дневник, канал 77 
и мтм.

на вестите во мтм околу 8 би требало да има изјава. а утре во веснициве.

имаше и една девојка од tpconsulting.com (?!)

и ивана од инет.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list