[Ossm-members] Бараме PHP Програмери

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 13 17:21:16 UTC 2007


На чет, 2007-09-13 во 19:03 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> А што нудите за заедницата на слободен софтвер?

Добро прашање.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list