[Ossm-members] инфо за точка

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Sep 16 18:13:38 UTC 2007


молам некој од тие што беа цело време во точка да напише неколку пасуси за тоа 
како се одвиваа работите таму. колку луѓе поминаа, колку дискови, нешто 
поинтересно што се случи итн... 

да можеме да го допишеме на:
http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/09/2007.html


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list