[Ossm-members] одговорно лице за сподели знаење на феит

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Sep 17 06:03:14 UTC 2007


лани требаше да има еден студент на етф (со индекс) кој ќе се грижи цело време 
за проекторот.

веројатно и за оваа година ќе треба. некој од тековните студенти да се пријави 
да биде одговорен за ова? 

кај овој човек има копија од писмото од деканат со која што може да земе 
проектор секој 2 вторник во 20 часот и да го врати следното утро. 

ова значи дека треба да биде присутен на сите сподели знаења на феит (или 
скоро на сите) во текот на годината (октомври - јуни) и исто така да најави 
на време кога нема да може да присуствува. 

понатаму, тој ќе треба да прави и лепи постери на факултетот неколку дена пред 
настанот. 

направив bug за ова. ќе му го доделиме на тој што ќе се пријави.
http://bugs.softver.org.mk/task/248-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list