[Ossm-members] linux.net.mk заменик :)

Marko mark0d0da at gmail.com
Thu Sep 20 05:58:50 UTC 2007


On Tuesday 18 September 2007 10:38:52 Aleksandar Balalovski wrote:
> Ме немаше едно 5-6 дена и linux.net.mk нема воопшто нови статии. Не ми е
> тешко да објавам нови, ама тешко е да бркам што се пропуштив да објавам.
> Затоа барам некој од помладите, Маки можеби? да објавува содржини кога јас
> нема да можам да го правам тоа, или паралелно.
>
> Хостингот е за никаде, бавен е како пекол, исто и Друпалот е тиња, Илин
> најави дека ќе го среди, which's not gonna happen очигледно...само мали
> предупредувања за тие што би прифатиле да помагаат :)
>
> Поздрав

Би можел јас, само ми треба јузер и пасс, сега за сеа би можел јосип за 
промените во Арч репото да пише.


More information about the Ossm-members mailing list