[Ossm-members] linux.net.mk заменик :)

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Tue Sep 18 23:41:59 UTC 2007


On 9/20/07, Marko <mark0d0da at gmail.com> wrote:
> On Tuesday 18 September 2007 10:38:52 Aleksandar Balalovski wrote:
> > Ме немаше едно 5-6 дена и linux.net.mk нема воопшто нови статии. Не ми е
> > тешко да објавам нови, ама тешко е да бркам што се пропуштив да објавам.
> > Затоа барам некој од помладите, Маки можеби? да објавува содржини кога јас
> > нема да можам да го правам тоа, или паралелно.
> >
> > Хостингот е за никаде, бавен е како пекол, исто и Друпалот е тиња, Илин
> > најави дека ќе го среди, which's not gonna happen очигледно...само мали
> > предупредувања за тие што би прифатиле да помагаат :)
> >
> > Поздрав
>

И јас се пријавувам, тројца сепак се посилни од двајца.


-- 
<<<Stojanovski Viktor>>>


More information about the Ossm-members mailing list