[Ossm-members] linux.net.mk заменик :)

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Sep 18 21:40:25 UTC 2007


> Нема потреба до толкави детали, некои по-општи вести...имам разработено
> шема :) ќе ти кажам. Некој нека му отвори сметка на Маки

linux.net.mk/user ?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list