[Ossm-members] linux.net.mk заменик :)

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Sep 19 06:44:36 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:
> Ме немаше едно 5-6 дена и linux.net.mk нема воопшто нови статии. Не ми е тешко 
> да објавам нови, ама тешко е да бркам што се пропуштив да објавам. Затоа 
> барам некој од помладите, Маки можеби? да објавува содржини кога јас нема да 
> можам да го правам тоа, или паралелно.
>
> Хостингот е за никаде, бавен е како пекол, исто и Друпалот е тиња, Илин најави 
> дека ќе го среди, which's not gonna happen очигледно...само мали 
> предупредувања за тие што би прифатиле да помагаат :)
>
> Поздрав
>   
Абе јас имав администраторски акаунт, сеа нема кај да се најавам си го 
тргнал делот за најава. Сакав да пишам денес за опенофис. Ако не пиши 
ти, еве ти материјал 
http://www.prweb.com/releases/OpenOffice.org/2.3/prweb553586.htmMore information about the Ossm-members mailing list