[Ossm-members] Hosting CP

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Thu Sep 20 12:35:48 UTC 2007


Дигам WEB хостинг сервер (ништо комерцијално), па ми треба некој Control
Panel.

Cpanel е закон, али е ненормално скап.

Уфо ми препорача ISP config. Не е лош. Има одлично упатство, ама е малце
„осакатен".
Не ми успеа корисник да се логира и да си креира бази, маилови. Нема
инсталација на WordPress, Joomla со еден клик.

Ми го препорачаа и http://www.isp-control.net/

Мене највеќе ми го „фаќа око" www.thezpanel.com (верзија 3 излегува како
www.rapidcp.com)

Ај некоја препорака и од вас.

-- 
_________________________________
Dalibor Sojic
dalibor.sojic at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070920/0a794f0b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list