[Ossm-members] материјали за сфд

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Sep 20 13:03:10 UTC 2007


да не речете не сум кажал дел од официјалните материјали за сфд стигнаа 
денес - ок само 5 дена задоцнување. балони и лепенки - ура! :-)

балоните се ок, немаат датум ќе ни се најдтад за другата година. лепенките 
може да ги разделиме наредниве денови на луѓето што работеа на настанот. да 
не биде без ич. :-)

а, да... другиот пакет со маички уште го нема. ќе почекаме. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list