[Ossm-members] SFD2007_bt

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Sep 22 19:24:09 UTC 2007


Во Битола денес си поминавме суперче! Од 11-14ч. поделивме околу 100тина 
дискови, за жал немавме други :) и речиси исто толку прирачници. Имавме исто 
така 15тина балони кои направија прекрасен ефект, малите деца ги носеа низ 
Широк сокак, а како шо и ќе видите на сликите имаше и девојки заинтересирани 
за балончиња :))

Имавме направено и маички од Лугола, плус си ги поделивме тие од Software 
freedom day (ги добивме јас, Јове и Виктор апу! +2 женски) :)  

http://flickr.com/photos/lugola/tags/sfd2007
(уште немаат наслов и описи, само се тагирани)...

Мислам дека беше кул глобално со оглед на неочекуваните настани од минатата 
недела :)

Ок, поздрав

-- 
Aleksandar Balalovski (keyID: FD341782)
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: This is a digitally signed message part.
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070922/0504a9f9/attachment.pgp>


More information about the Ossm-members mailing list